Onze ICT diensten

ICT Diensten

U wilt zich bezighouden met uw zaak en niet wakker liggen van ICT.

Wij bieden onder andere:

  •  Advies. Heeft u vragen zoals kan ik op afstand werken, hoe maak ik gebruik van de cloud en wat is daar het voordeel van, hoe regel ik mijn backup en restore, kan ik alle ICT uitbesteden? Wij komen samen met u tot een op maat gemaakt voorstel.
  • Implementatie. niet onbelangrijk na een goed advies is het zaak doordacht en met zo min mogelijk verstoringen de adviezen uit te voeren, dit kan in stappen of ineens, hardware wordt vervangen, software wordt geinstalleerd, instellingen worden aangepast. Doel is een goed functionerende omgeving.
  • Service. Loopt u tegen problemen aan tijdens uw werkzaamheden, heeft u last van haperende verbindingen. wij kunnen u door middel van remote support meteen van dienst zijn en op afstand beginnen te werken aan de oplossing (vraag naar onze service contracten voor remote beheer).
  • (Remote) beheer. Om er zeker van te zijn dat uw ICT-omgeving goed blijft functioneren, is actief beheer nodig. Al dan niet op afstand uitgevoerd. We controleren alle relevante onderdelen, zoals de geheugencapaciteit, logboeken, backups, mailboxen, anti-virussoftware, etc. Zo kunnen we storingen voorkomen of oplossen voordat ze tot merkbare incidenten leiden. Het is verstandig om het beheer te waarborgen met een onderhoudscontract. We doen daarvoor graag een voorstel.

Meer weten over onze diensten?

 Bel of mail ons!